Junior-Senior Mix-toernooi

Clubhuis
30-5-2019 12:30 - 30-5-2019 17:00

Op donderdag 30 mei (Hemelvaartsdag) organiseert de Jeugdcommissie weer het jaarlijkse Junior-Senior mixtoernooi. Dit is een dubbel gezelligheidstoernooi, waarbij een junior samen met een senior speelt, een van de leukste toernooien van het jaar!

Leuk als je mee wilt spelen. Alle leden kunnen zich inschrijven om samen met een volwassene/kind (die geen lid hoeft te zijn) een paar leuke en gezellige dubbelpartijen te spelen bij tennis of bij padel.

Hoe ziet die dag eruit?
12.30 Inloop
12.45 Openingswoord Jeugdcommissie
13.00 Start wedstrijden: Tennis of Padel
16:30 Afsluiting met prijsuitreiking

Hoe schrijf je je in?

Inschrijven: stuur een mail naar [email protected].

Vermeld hierbij: jouw naam, de leeftijd en speelsterkte van de junior (keuze uit oranje (middelgrote oranje bal), groen (bal met groene stip), geel t/m 14 jaar en geel t/m 17 jaar) en of je wilt tennissen of wilt padellen. Vermeld ook de naam van de senior/junior met wie je samen de dubbel vormt. We delen in op basis van de sterkte van de junior.

Is het niet mogelijk om je samen in te schrijven, dan kun je je toch aanmelden. Wij gaan kijken of we iemand voor je kunnen vinden. Mocht een introducee de tennisregels nog niet zo goed kennen geeft dat helemaal niets, er is begeleiding vanuit de jeugdcommissie! Je kunt je inschrijven tot en met 26 mei a.s. Het inschrijfgeld is 5 euro per team.

Hopelijk zien we jullie op 30 mei, wij kijken er naar uit!

De Jeugdcommissie
Balten, Ingrid, Liselotte en NathanVragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 30 637 2999

Address

Poort van Wulven 2
3992LZ Houten