Inloop op woensdagochtend en -avond

De inloopochtend en -avond gaan voorlopig niet door vanwege de avondklok en de daarmee gepaard gaande drukte op de avonden. Zodra de avondklok is afgeschaft, gaan we weer op twee banen de inloop organiseren.

Op woensdag is er een inloopochtend van 10.00 tot 11.30 uur. Aanmelden voor de inloopochtend kan door op de volgende link te klikken: ik meld me aan voor de inloopochtend!

Op woensdag avond is er een inloopavond van 20.00 uur tot 21.30 uur. Aanmelden kan door op deze link te klikken : ik meld me aan voor de inloopavond!

Hoe werkt het? 

Je komt gewoon langs in sport outfit (liefst sportschoenen met goed profiel), rackets en ballen zijn ter plekke aanwezig. 

Er is steeds iemand aanwezig, die je de basis van padel zal uitleggen.

Na max half uur oefenen, ben je klaar voor het echte werk : een partijtje!

Wij garanderen je, dat je na afloop met een grote glimlach de baan afstapt!

De eerste keer dat je deelneemt is deelname gratis, daarna bedraagt de deelname 4 euro plus eventueel 3 euro voor de huur van het racket.

De inloop gaat met minder weer ook gewoon door. Alleen wanneer er een laag sneeuw op de baan zou liggen, dan kan er niet gespeeld worden. Net na een heel heftige regenbui, zal de baan 20 minuten nodig hebben om weer droog te worden. Wanneer het een beetje miezerd, kan er gewoon door gespeeld worden. Wanneer de inloop geen doorgang zou kunnen vinden, dan wordt je daarvan op de hoogte gebracht. Geen nieuws de dag zelf, is goed nieuws.

Vanweg corona, kunnen er per avond maximaal 8 spelers deelnemem. Aanmelden is verplicht. Onderling wisselen is niet toegestaan. 

Het kan zijn dat je je aanmeldt, maar dat we al met 8 zijn. Op deze site staan de (voor) namen van degenen die zijn ingedeeld. Degenen die zich hebben aangemeld en niet terecht kunnen krijgen de week daarop voorrang. 

In zijn algemeenheid geldt : niet-leden hebben voorrang op leden, leden die net lid zijn hebben voorrang op leden die al langer lid zijn, en verder houden we rekening met tijdstip en datum van aanmelden. 
Kijk op www.doordraaiers.nl naar de geldende corona maatregelen op de vereniging voordat je komt.

Bedankt voor uw begrip. 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 30 637 2999

Address

Poort van Wulven 2
3992LZ Houten