Informatie over lidmaatschap

Lid worden van L.T.V. de Doordraaiers doe je via het online inschrijfformulier.

Wij kennen de volgende lidmaatschappen.

Senioren

Soort lid Omschrijving Contributie

Seniorleden  

Alle leden die op de 1e januari van het verenigingsjaar zeventien jaar of ouder zijn.

€ 175,--

Daluurleden

Senioren die alleen spelen tussen 9.00 en 18.00 uur.

€ 110,--

Zomerlid Senioren die alleen in de maanden juli en augustus spelen. Zonder deelname aan toernooien en KNLTB competities. € 45,-- 
Winterlid Speelt in de blaashal op vrije banen. €  55,--
Studentenlidmaatschap Senioren van 18-24 jaar, die aantoonbaar studeren en geen baan hebben. 
NB Kopie studentenkaart bij ledenadministratie tonen.

€ 110,--
     
Donateur/ niet spelend lid Donateurs ontvangen dan alle informatie, zoals de nieuwsbrief en emails over het wel en wee van de vereniging. €  25,--

 

Junioren

Leeftijd

Contributie
5 t/m 6 jaar €  50,-
7 t/m 8 jaar €  70,-
9 jaar t/m 11 jaar €  90,-
12 t/m 17 jaar € 110,-
Nieuwe jeugdleden €  50,-
 
Als beide ouders lid zijn, is het lidmaatschap voor hun kinderen gratis. Deze regeling geldt ook voor kinderen in een één-oudergezin, als de betreffende ouder lid is.
 
Aanbieding nieuw jeugdlidmaatschap Jeugdspelers van 5 t/m 17 jaar speler het hele eerste jaar voor slechts € 50,-.  Hiervoor kunnen ze spelen op alle buitenbanen van 1 maart t/m 31 januari en deelnemen aan toernooien* en KNLTB-competities*.
*kosten voor inschrijving toernooien en competitie niet inbegrepen.
 
Algemeen:
- Het verenigingsjaar loopt van 1 januari t/m 31 december.
- Leden spelen op alle buitenbanen van 1 maart t/m 31 december (afhankelijk van weersomstandigheden)
- Leden kunnen met hun KNLTB nummer deelnemen aan toernooien en spelen in KNLTB-competities (inschrijfkosten voor eigen rekening)
- Nieuwe leden betalen éénmalig inschrijfgeld van € 17,50
- Facturatie van de contributie gaat jaarlijks via de email van KNLTB Collect. U kunt zelf kiezen voor iDeal of incasso.
- Lidmaatschap terugverdienen? Draai 12 bardiensten en wij betalen uw contributie terug.

Introductie tennis
Twee keer per jaar, in april en oktober, organiseren wij  de introcursus 'Maak kennis met tennis'. Dit is een leuke manier om te leren tennissen en ook om na te gaan of tennissen wat voor u is. 
 
Spelen door niet-leden
In de “tennisluwe” periode oktober tot en met maart mogen twee leden (i.v.m. het afhangen) van De Doordraaiers op een baan tennissen met twee niet-leden, die daarvoor dan niet hoeven te betalen.
Op deze manier hopen we in die rustige periode toch wat reuring op de banen te krijgen, wat meer baromzet te genereren en wellicht levert het ons ook nog nieuwe leden op. Deze regeling geldt alleen voor de buitenbanen.
 
Bedrijfs lidmaatschap
Voor medewerkers van bedrijven. Kosten en speeltijden in overleg.

LTV De Doordraaiers is partner voor de U-Pas
De U-Pas is een kortingspas voor mensen met een laag inkomen in o.a. Houten en Utrecht. De U-Pas kan gebruikt worden voor sportieve en culturele activiteiten. Het tegoed op deze pas kan bijvoorbeeld gebruikt worden voor het betalen van de contributie van een sportvereniging. Ook onze tennis- en padelvereniging is partner van dit initiatief. Voor meer informatie: [email protected] of bel met 088 600 63 00

 
Opzeggingen
Mogelijk tot vier weken voor 1 januari van elk jaar. Dit en alle mutaties moeten schriftelijk óf per e-mail worden gedaan bij de ledenadministratie: Mw. Louise Munnix, Kweekgras 17, 3994 MP Houten. Tel: 06 46 66 40 21. E-mailadres: [email protected]
 
Bij opzegging na 31 december is men volgens art.6 lid 7 van de statuten van de vereniging de contributie over het nieuwe verenigingsjaar verschuldigd.
 
Blessureregeling: L.T.V. de Doordraaiers kent geen regeling voor langdurig geblesseerden. Verzoeken worden per melding op hun merites beoordeeld.

Blaashal 
Heb je interesse om van oktober t/m maart op gravel te spelen? Dan is onze blaashal een ideale oplossing, mail voor meer info met [email protected].

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 30 637 2999

Address

Poort van Wulven 2
3992LZ Houten