Aanvullend bericht op coronamaatregelen per 14 oktober!

15 oktober 2020

Beste Doordraaiers

Helaas nog enkele aanvullingen op het bericht over de verscherpte maatregelen van 14 oktober. In de haast om jullie snel en op hoofdpunten te informeren zijn een paar zaken weggelaten die van belang zijn voor onze vereniging, en hiermee geven we ook antwoord op een aantal vandaag gestelde vragen vanuit de leden.

In aanvulling op het bericht van 14 oktober gelden nog de volgende beperkingen:

 

  1. Wedstrijden in competitieverband en toernooien zijn NIET toegestaan. Dit geldt voor zowel senioren als junioren, en ook voor INTERNE wedstrijden, zoals de Ladderwedstrijden en de zondagcompetitie.

 

  1. Reserveren is altijd verplicht, ook voor de koffieochtenden! Er mag geen “vrije inloop” plaatsvinden. Dit betekent dat er ook GEEN TOSS meer wordt georganiseerd. Kom dus uiterlijk 5 minuten voor de gereserveerde tijd, en verlaat direct daarna het park.

 

  1. Voor groepen op 1 baan geldt een maximum van 4 personen (exclusief instructeur). Tijdens het gereserveerde uur mag er niet worden “ingedraaid” door een 5e, 6e enz. persoon, en mag er ook niet onderling worden “gemengd” of gewisseld tussen de verschillende groepen.


  1. Voor jeugd tot en met 17 jaar geldt dat zij onderling geen 1,5 m afstand hoeven te houden, maar ook voor de jeugd geldt dat zijn geen wedstrijden mogen spelen (zie 1.)

 

Ook deze maatregelen zijn er op gericht het sociale verkeer en onderlinge contacten zoveel mogelijk te beperken. Voor meer informatie verwijzen we graag naar de KNLTB-site: https://www.tennis.nl/nieuws/2020/10/corona-update-competities-stopgezet-vrij-spelen-en-training-blijft-mogelijk/

Omdat deze aanvullende maatregelen pas vanavond met ons zijn gecommuniceerd (zowel vanuit de KNLTB als de Gemeente) stellen wij voor dit vanaf vrijdagavond 17.00 uur voor onze vereniging in te laten gaan.

We rekenen weer op jullie medewerking!

 

Het bestuur.

 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 30 637 2999

Address

Poort van Wulven 2
3992LZ Houten