Bericht van de Recreantencommissie

30 oktober 2020

Beste leden,

Wat een jaar! Nog geen enkel toernooi kunnen organiseren en naar het er nu naar uitziet ook de rest van het jaar niet. Maar we blijven hopen. De regering heeft aangegeven, dat de lichte lockdown tot zeker in december duurt, waardoor er in ieder geval rekening gehouden moet worden met het niet kunnen vieren van Sinterklaas, tenzij in kleine kring.

Voor de komende weken had de Recreantencommissie o.a. het Afsluitingstoernooi staan op zondag, 1 november en de alom geroemde PUB-Quiz op zaterdag, 14 november. Dat gaat dus in ieder geval niet door. We blijven hopen dat in ieder geval ons Oliebollentoernooi wel door mag blijven gaan, maar dat is toch echt afhankelijk van het aantal gasten dat je in huis mag hebben. Nu 30, maar redden we het daar straks wel mee? Vorig jaar (2019) hadden we zeker 60 deelnemers. Naar het zich laat aanzien moeten we ook hier sterk rekening houden met het mogelijk NIET doorgaan van het Oliebollentoernooi en kunnen we ons maar beter focussen op het nieuwe tennisseizoen.

Zoals inmiddels wel zal zijn opgevallen, zijn de koffieochtenden en de inloopochtenden niet meer mogelijk. Een ieder moet reserveren, als hij of zij wilt tennissen of padellen. Inloop bij padel kan nog wel als er een trainer bij is, zoals het bij padel op dit moment gaat. Wellicht kunnen we dat blijven volhouden.

Wellicht is er in januari een lichtpuntje als we de tossmiddagen op de zondagmiddag weer mogen organiseren. Zover is het echter nog niet.

In ieder geval wenst de Recreantencommissie (misschien weten jullie het nog: dat zijn Ted, Marleen, Max, Hein, Mieke, Herman en Stef) jullie alvast veel gezondheid toe en wees voorzichtig. Houd je aan de opgelegde maatregelen. Alleen samen krijgen we Corona er onder.

Misschien hebben we bij een volgende nieuwsbrief leukere zaken te melden.

Tot dan.

Nms de Recreantencommissie

Ted Elbertse (coördinator)

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 30 637 2999

Address

Poort van Wulven 2
3992LZ Houten