Clubhuis binnenkort weer open

27 juni 2020

Beste Doordraaiers
 
Wij zijn erg blij dat we jullie kunnen melden dat ons terras en clubhuis binnenkort weer open mogen. Zeker met dit mooie weer zal dat alles het weer een stuk gezelliger maken en ook zijn de inkomsten van de consumpties meer dan welkom! 
 
Er komen mogelijk versoepelingen wat betreft het gebruik van kleedkamers, douches, verhuur van banen, de aanwezigheid van toeschouwers en het gebruik van de blaashal.
 
Voordat het zover is, moeten we echter afwachten welke protocollen er precies voor ons park gaan gelden, wat de gemeente hiervan vindt en moet er door ons, en vooral door de paviljoen- en barcommissie, nog het nodige werk worden verricht om die protocollen naar ons park en onze leden te "vertalen". Denk daarbij aan het plannen van bardiensten, wat voor een belangrijk deel ook "hygiëne diensten" zullen worden, het instrueren van de bardienstvrijwilligers, het ophangen van aanwijzingen, aanschaf van schoonmaakmiddelen  enz.
 
De versoepelingen op ons park gaan pas in als we alles helemaal helder hebben en jullie hebben geïnformeerd over de spelregels die dan gaan gelden. Uiteraard doen wij er alles aan om dit op, of zo spoedig mogelijk na, 1 juli allemaal te laten ingaan. We vragen om jullie begrip als dat enkele dagen later wordt omdat we er nog niet helemaal klaar voor zijn. Voor een deel zijn we daarbij ook afhankelijk van anderen, zoals de KNLTB en de Gemeente.
 
Zodra we weten wat de nieuwe regels worden en wanneer we de versoepelingen kunnen laten ingaan horen jullie dat uiteraard. Tot die tijd blijven de huidige regels onverkort van kracht: o.a. de 1.5 meter, thuis banen reserveren, geen publiek of ouders langs de banen, en na het spelen direct naar huis.
 
Sportieve groet,
Het bestuur
 

Nieuwscategorieën

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 30 637 2999

Address

Poort van Wulven 2
3992LZ Houten