CORONA UPDATE: AVONDKLOK VERVALT VANAF 28 APRIL

26 april 2021

Beste leden,

Op 20 april heeft het Kabinet versoepelingen voorgesteld. Met deze email informeren wij u over wat dat voor u en onze vereniging betekent.

1. De avondklok vervalt met ingang van 28 april zodat wij dan weer tot 23 uur kunnen tennissen en padellen.

2. Helaas kan ons terras nog niet open; terrassen bij sportaccommodaties mogen nog niet open en vallen niet onder de versoepelingen.

Dat betekent ook dat de staande maatregelen nog steeds gelden. Zoals 1,5 meter afstand houden, niet eerder dan 5 minuten voor aanvang wedstrijd op het park aanwezig zijn en na de wedstrijd direct naar huis. Daarnaast blijft ook staan dat er alleen getennist of gepadeld mag worden als men via het Afhangbord een baan gereserveerd heeft én alle namen zijn ingevuld. Zo kunnen wij bij een eventuele besmetting mensen daarover informeren.

Daarnaast willen wij u nog attenderen dat als er wordt ingeschreven voor een enkelspel op een tennisbaan, er dan 2 spelers op de baan mogen staan. Mochten er toch 3 of 4 spelers op een baan staan ipv 2 dan kan dit een boete opleveren omdat er niet op een juiste wijze is geregistreerd ivm corona. De boete wordt opgelegd aan de spelers maar kan bovendien ook voor de vereniging een boete opleveren. Boetes kunnen oplopen tot € 4000

Laten we snel hopen dat het Kabinet binnenkort afkondigt dat het clubgebouw en daarmee ook het terras weer open mag. Bij ons mag het in ieder geval nog niet, omdat wij geen horeca-gelegenheid zijn.

Voor volledige informatie over de Corona-maatregelen verwijzen wij jullie graag naar de site van de KNLTB

Het Bestuur

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 30 637 2999

Address

Poort van Wulven 2
3992LZ Houten