De “CLUB van 50”. Doet u al mee?

30 april 2018

Beste sportvrienden,

Op zaterdag, 8 september 2018 viert onze vereniging, LTV De Doordraaiers, haar 50-ste verjaardag (zie eerdere publicatie daarover). Onze vereniging verjaart op maandag 24 september 2018. Ter gelegenheid van die verjaardag wil de jubileumcommissie o.a. graag een kado aan de vereniging geven. Daarvoor is de “Club van 50” opgericht. 

Waar wordt dan aan gedacht?

Ter gelegenheid van dit jubileum wil de jubileumcommissie de vereniging graag een kado aanbieden wat een meerwaarde biedt voor ons park. Dit willen we voor elkaar krijgen door de “Club van 50” op te richten. Iedereen, dus alle leden en ook mensen van buiten, mogen 1 of meerdere keren een bedrag van € 50,00 storten op een verenigingsrekening. Als u dat heeft gedaan, dan zal uw naam op een bijzondere plek vermeld worden, zodat iedereen die op ons park komt, kan zien, dat u één van de mensen bent geweest , die het mogelijk hebben gemaakt, dat er bij de Doordraaiers misschien wel een schitterende veranda tegen het clubhuis is gekomen. Dit zal op een bijzondere wijze ook zichtbaar gemaakt worden op die veranda, zodat men nog jaren later kan zien, wie die goede gevers zijn geweest. Andere kado's zijn natuurijk ook mogelijk. Welk kado het uiteindelijk wordt, zal in nauw overleg met de leden van onze vereniging bepaald worden. 

Vindt u het ook leuk om deel te nemen aan de realisering van dit kado?  Stort dan een bedrag van € 50,00 (vandaar de naam “Club van 50”) of een veelvoud daarvan op 

rekeningnummer  NL 10 RABO 0329813455 tnv van LTV De Doordraaiers, onder vermelding van “Club van 50” 

U mag ook meerdere coupons van € 50 storten. Dus bedragen van € 50, € 100, € 150, etc. zijn van harte welkom. 

De jubileumcommissie hoopt dat velen van u mee zullen doen, zodat er straks een lange lijst met namen in ons clubhuis komt te hangen. Stimuleer anderen ook om mee te doen aan de realisatie van het kado. Je wilt niet achterblijven, toch?

Regelmatig zal de Jubileumcommissie een update geven over de stand van zaken. Dus DOE MEE !!!

Stand van zaken op 28 juni 2018:    €1450,00

Alvast bedankt namens de Jubileumcommissie.Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

0031306372999

Address

Poort van Wulven 2
3992LZ Houten
Nederland