Duidelijkheid in kantine tijdens competitiedagen

16 september 2020

Hallo allemaal,

 
Naar aanleiding van het 1e competitie-weekend is het noodzakelijk gebleken nog enkele maatregelen te nemen met betrekking tot het gebruik van de kantine en keuken. Directe aanleiding hiervoor is dat leden die deelnemen aan de competitie te pas en onpas de keuken in lopen, de barmedewerkers in de weg lopen en gebruik maken van de keuken. DAT is NIET de bedoeling.
 
In verband met de genomen CORONA-maatregelen, welke in overleg met de gemeente Houten zijn genomen is het van wezenlijk belang, dat wij, als vereniging, zoveel mogelijk de richtlijnen opvolgen en daarbij extra alert zijn op routes die elkaar kunnen kruisen. Dat kruisen gebeurt in ieder geval in de keuken, zo niet achter de bar. Niet voor niets is aangegeven, dat er slechts 1 persoon achter de bar staat en 1 in de kantine voor het schoonmaken van de tafels en opruimen van de rommel (hygiëne).
Zijn er, ivm drukte, meerdere mensen ingedeeld voor de bardienst, dan dragen zij zelf ervoor zorg, dat zij de taken verdelen, bijv. bar, schoonmaken, opruimen, keukendienst. Blijf zover mogelijk bij elkaar vandaan. Is er niets te doen omdat bijv. alles aan het tennissen/padellen is, overleg dan evenmet elkaar of je even weg kunt lopen om naar een wedstrijd te gaan kijken of iets dergelijks. 
 
Natuurlijk mag de keuken gebruikt worden, maar dan alleen door leden die zijn ingedeeld voor de bardienst! Voorafgaande of tijdens de competitie mogen best taartjes gegeten worden, snacks gemaakt worden, etc., maar NIET in de keuken.
Etenswaren die tijdens de competitie gekoeld moeten worden, kunnen worden afgegeven aan de barmedewerker. Hij of zij zet het dan, voorzien van naam, in de koelkast. 
 
Ter aanvulling op de eerdere maatregelen, volgen hier nog extra maatregelen om drukte zoveel mogelijk te vermijden en recht te doen aan de 1,5 meter maatregel:
 
  1. De keuken is open, maar alleen voor de barmedewerkers!
  2. Koffie en thee blijven voorlopig aangeboden in de plastic bekers;
  3. Voor taart e.d. zijn  grote plastic borden, bestek en gebaksbordjes aanwezig . Bestek idem dito
  4. Geen leden in de keuken. Etenswaren voor de koelkast van naam voorzien en door barmedewerker in de koelkast (laten) plaatsen. 
  5. Voorbereidende werkzaamheden zoveel mogelijk thuis doen (bijv stokbrood snijden). 
  6. Spoelmachine blijft uit!
  7. De frituur mag gebruikt worden.
  8. De Hansiepan kan gebruikt worden. Ook de Hansiepan wordt door de barmedewerker uitgegeven 
  9. en tenslotte
  10. REGISTRATIE wordt geadviseerd. Niet verplicht, maar wel noodzakelijk!
Laten we er SAMEN voor zorgen, dat we het tijdens de competitie gezellig houden, rekening houdend met de genomen maatregelen. We mogen blij zijn, dat we mogen tennissen/padellen. Het kan ook anders zijn! 
 
Het Bestuur

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 30 637 2999

Address

Poort van Wulven 2
3992LZ Houten