Jeugdcompetitie; doe mee!

27 december 2020

Jeugdcompetitie; doe mee!

 

Wedstrijden spelen daagt uit en motiveert. Bovendien vinden kinderen tennis leuker als ze wedstrijden spelen. Ze zitten niet langer op tennisles maar op tennis. Hierdoor blijven ze langer tennissen. Daarom ook wordt in het nieuwe jaar het jeugdlidmaatschap omgezet in een alles-in-1-lidmaatschap bij De Doordraaiers. De club en trainers gaan er dan ook vanuit dat alle jeugdleden meedoen met de competitie.

 

Omdat het spelen van wedstrijden voor veel kinderen nog een nieuw fenomeen is, volgt hierbij aanvullende informatie .Je kunt competitie spelen in verschillende kleuren; deze kleuren lopen parallel aan de tennisontwikkeling (zie schema hieronder). Via de trainer kan leeftijdsdispensatie aangevraagd worden, dit is bijv. mogelijk voor kinderen die nog niet zo lang tennissen en het gewenste niveau behorende bij hun leeftijd, nog niet hebben.


 

Op dit moment is het spelen en organiseren van wedstrijden niet toegestaan als gevolg van de geldende coronamaatregelen. Toch kijken we alvast vooruit naar 2021 en beginnen we met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen, in de goede hoop dat we volgend jaar weer competitie en toernooitjes kunnen spelen.

 

Op dit moment hebben al 20 kinderen zich ingeschreven voor de competitie. Heb jij je nog niet ingeschreven? Doe dit dan vòòr 1 januari via [email protected]. Vermeld hierbij je naam, leeftijd en spelnivo / kleur plus de voorkeur met wie je graag samen speelt!

 

Jij doet toch ook mee?

Groet, Ingrid Stoof (namens de Jeugdcommissie) en Theo Hoek (namens het trainersteam)

 

 


Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 30 637 2999

Address

Poort van Wulven 2
3992LZ Houten