Jubileumfeest met Sjeng Schalken en David Mallenco een groot succes!

15 september 2018

Op zaterdag 8 september hebben wij ons 50-jarig bestaan gevierd. Met een uitgebreide feestdag wilden wij al onze leden eens goed in het zonnetje zetten. En het zonnetje scheen!

De feestdag startte met een heerlijk kopje koffie van de Koffiefiets van onze eigen Freek van Es, en een aantal sportieve activiteiten. Zo kwam bondscoach David Mallenco met de dames van het Nederlandse Padel team een demonstratiewedstrijd verzorgen. Vervolgens konden er padel-clinics gevolgd worden. Ook op tennisgebied vond er een sportieve clinic plaats onder leiding van ex-prof Sjeng Schalken, onze hoofdtrainer Rick van Eijk, en een aantal toptrainers van de Balance Tennis Academy met voor iedereen als hoogtepunt; de kans om Sjeng te passeren!

Onze voorzitter Herman Kraaij maakte hierna van het moment gebruik om de nieuwe naam van de vereniging te onthullen: De Doordraaiers Tennis- en Padel vereniging. Onder luid applaus werd de vlag met het nieuwe logo symbolisch de lucht in gehesen.
 
Na deze sportieve activiteiten kon iedereen even bijkomen onder het genot van warme broodjes van restaurant de Engel en een toetjesbuffet gemaakt door leerlingen van de kookklas en van CKV van Wellantcollege Houten. De Als je op een feestje band” zorgde ervoor dat de voetjes van de vloer gingen en de dag afgesloten kon worden met een gezellige feestavond!

Marion van Egmond heeft gedurende de clinics een aantal prachtige foto’s gemaakt. Deze zijn te bekijken via deze link: https://www.flickr.com/photos/astronoute/albums/72157699562942381

Beste leden, het was een top-feest en dat hebben we aan jullie te danken! 

Bedankt voor jullie enthousiasme. Op naar het volgende jubileum!

De Jubileumcommissie

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

0031306372999

Address

Poort van Wulven 2
3992LZ Houten
Nederland