Koffieochtend, racketavonden = Nieuws van de Recreantencommissie

05 april 2018

Activiteiten, georganiseerd door de Recreantencommissie tennisseizoen 2018

U heeft het al kunnen lezen op de sites van de Doordraaiers en op de app van KNLTB.CLUB. Op maandag, 2 april 2018 (Tweede Paasdag) is de eerste activiteit gestartvan de Recreantencommissie, namelijk het Openings- en Invitatitietoernooi, waarbij de leden van de vereniging tevens iemand mochen uitnodigen om samen aan dit toernooi mee te doen.  Daarnaast zijn er weer de gebruikelijke 

Koffieochtenden            
Iedere woensdag tussen 09.00 uur en 10.30 uur gaan we gezamenlijk tennissen en daarna gezellig samen koffie drinken en de 

Racketavonden                
Ook iedere woensdag, maar dan ’s avonds van 07.30 uur tot omstreeks 22.00 uur. Vooral nieuwe leden worden uitgenodigd aan deze avonden mee te doen. Het is een ultieme gelegenheid andere leden van de vereniging te leren kennen en tevens ook nog tennis te leren. Door veel te spelen tegen spelers van diverse sterktes leer je zelf ook lekker tennissen. Er moet natuurlijk niet  een te groot verschil zijn, want dat is ook weer niet leuk. Tijdens deze avonden wordt zoveel mogelijk met de speelsterkte van de leden rekening    gehouden. 

De Koffieochtenden en de Racketavonden gaan het hele tennisseizoen door, tenzij er Clubkampioenschappen (senioren) zijn of wanneer het Open Toernooi van de vereniging wordt gehouden. Tijdens beide gelegenheden kunt u op ieder moment instappen (aanvang nieuw speelmoment) of stoppen (uiteraard na  de bel).

Diverse toernooien
Deze zijn te vinden bij het item “Evenementen” op de site van de vereniging: log in , activeer “Menu”, ga vervolgens naar “Vereniging”en daarna naar “Evenementen”. U ziet hier vervolgens de activiteitenkalender van de vereniging,  voorzover deze is ingevuld. 

Wij zien u graag tijdens één van de door de Recreantencommissie georganiseerde evenementen. 

De Recreantencommissie

 

PS: 

  • Vergeet niet de datum van 8 september 2018 (dat is een zaterdag) in uw agenda te zetten. Op die dag is er een groot feest op ons park ivm het 50 jarig bestaan van onze vereniging. 
  • Doet u ook mee met de club van 50? (U stort € 50,00 op rekening  NL10 RABO 0329 8134 55 tnv De Doordraaiers, ovv club van 50 tbv Jubileum 50 jaar). Zodra u meedoet, wordt uw naam op een lijst vermeld, dat ieder lid kan zien. Meedoen he!
     

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 30 637 2999

Address

Poort van Wulven 2
3992LZ Houten