LTV De Doordraaiers viert 50-jarig bestaan

26 april 2018

8 september 2018 

– De Doordraaiers viert 50-jarig bestaan -

U heeft het vast al wel gehoord of gezien. Binnenkort bestaat onze vereniging 50 jaar. 

Op 24 september 1968 is onze vereniging opgericht in de voormalige veilinghallen van Houten. Dit vieren wij uitgebreid op zaterdag, 8 september 2018.

Hoe gaan we dit vieren?

In ieder geval met iets leuks. Met voor ieder wat wils (ook voor de kinderen). Natuurlijk met Tennis en niet te vergeten Padel. Want deze laatste loot zit nu ook aan onze boom.

Het doel van de viering van ons jubileum is om onze (oud)leden en de inwoners van Houten te laten weten en te laten zien, dat wij als eerste tennisvereniging van deze gemeente 50 jaar worden. Met name onze (oud)leden willen we graag laten deelnemen aan de viering van dit jubileum. 

Het programma verklappen wij nog niet, dat komt allemaal nog. Wat we wel willen doen als commissie is dat wij de vereniging ter gelegenheid van haar 50- ste verjaardag een leuke kado willen geven. 

Al jaren gaan er stemmen op om een veranda te bouwen tegen ons clubhuis. Dat zou het hele clubhuis een mooie uitstraling geven. Niet alleen van binnen is het mooi geworden, maar we willen dit ook graag buiten mooi maken. Voor dit doel richten we de “Club van 50” op. In een apart bericht worden daarin de bijzonderheden vermeld hoe men aan deze “Club van 50” kan deelnemen. 

Alles wordt er aan gedaan om ons park op die 8e september een prima uitstraling te geven. Er wordt al hard gewerkt om dat voor elkaar te krijgen. De paden langs de banen worden verhard. Binnenkort hebben we led-verlichting op alle banen, noem maar op.

ZET de datum VAST (SAVE THE DATE). Zaterdag, 8 september 2018 is het zover. Hou in ieder geval vanaf 12.00 uur uw agenda bezet en maak geen andere afspraken. Wij beloven dat het leuk wordt. Of dat ook zo is, dat kunt u alleen beoordelen. 

De Jubileumcommissie,

Hennie Derks, Marleen Zimmer, Hein van den Hoogen, Rianne van Dam, Ted Elbertse


PS: informatie betreffende de "Club van 50" verschijnt na de Nieuwsbrief van april 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

0031306372999

Address

Poort van Wulven 2/(adres voor navigatie: Koedijk 3, Houten)
3992LZ Houten
Nederland