Obligatiestand: iets over de helft

23 november 2019

Beste mensen,

Op 22 november was er voor ruim € 54.000,-- ingeschreven op de obligatielening voor nog twee padelbanen. Absoluut een mooi resultaat voor dit moment, maar helaas nog ruim onvoldoende om ook echt te kunnen starten met de aanleg. Daarom hier nogmaals een oproep om het enthousiasme en de grote opkomst op onze laatste ALV nu in daden om te zetten:

Er is nog tot 15 december a.s. gelegenheid om in te schrijven op obligaties !!!  Direct daarna maken we de balans op en wordt het besluit tot wel of niet aanleggen genomen. We hopen uiteraard dat er nog flink wat inschrijvingen bijkomen, van zowel leden als niet-leden. Op dit moment zijn er al diverse inschrijvingen van niet-leden, en. we hopen dat jullie ook nog meer belangstellenden buiten onze vereniging enthousiast kunnen maken voor deze aantrekkelijke obligatielening.

Nog even de belangrijkste feiten op een rijtje:

De obligaties hebben een zeer aantrekkelijke rente van 3% per jaar, en een looptijd van 10 jaar, waarbij elk jaar 10% van het aantal obligaties wordt uitgeloot. Er zijn obligaties beschikbaar van 100, 250 en van 500 Euro.
Aanvullende informatie, het Reglement en natuurlijk het Inschrijfformulier vind je op onze website: https://www.doordraaiers.nl/


Voor nadere informatie kun je ook contact opnemen met onze penningmeester, Wim van Es: [email protected] of 06 4984 8536
.

 

De termijn sluit op 15 december a.s., dus wees er snel bij! 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 30 637 2999

Address

Poort van Wulven 2
3992LZ Houten