Rabo Clubkas Campagne. Laat jouw clubhart zien!

24 september 2018

Rabo Clubkas Campagne. Laat jouw clubhart zien!

 Rabobank Rijn en Heuvelrug draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabo Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. Zij stelt hiervoor € 150.000,- beschikbaar! Deel de acties van onze club om stemmen te werven op Twitter met de hashtag #ClubkasRH. We dingen dan ook mee naar de originaliteitsprijs. Ook De Doordraaiers doet mee aan de Rabo Clubkas Campagne!
 
 Stemmen
Van 1 t/m 15 oktober 2018 mogen leden van Rabobank Rijn en Heuvelrug stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs. Ieder Rabo-lid brengt in totaal vijf stemmen uit, waarvan maximaal twee stemmen op dezelfde club. Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van € 150.000,- te delen door het aantal uitgebrachte stemmen. Wij ontvangen het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is.

Oproep aan alle leden
Het is voor De Doordraaiers belangrijk om zoveel mogelijk stemmen te vergaren en zullen deze bijdrage gebruiken voor het verder verduurzamen van ons park en paviljoen (om het milieu zo min mogelijk te belasten en kosten te reduceren) en het versterking van het aanbod voor de jeugd in tennis en padel met onder meer activiteiten voor schoolkinderen in Houten.

Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie en vrienden stemmen op De Doordraaiers tijdens de Rabo Clubkas Campagne van Rabobank Rijn en Heuvelrug. Je kunt alleen op ons stemmen als je lid bent van Rabobank Rijn en Heuvelrug. Niet iedere klant is automatisch ook lid! Je kunt dit checken via Rabo Internetbankieren, ‘Mijn gegevens’. Je ziet dan ook gelijk of jouw e-mailadres bekend is bij de bank. Alleen als dat bekend is, ontvang je vanaf 1 oktober een persoonlijke stemcode. De Doordraaiers hebben bovendien met TC Atalanta en Bridgeclub Houten afgesproken elkaar te steunen door naast de Doordraaiers ook op deze verenigingen te stemmen.

Kijk voor meer info over de Rabo Clubkas Campagne op www.rabobank.nl/rh
Bedankt voor jouw steun!
 
Groeten van De Doordraaiers 
 
 
Jan Willem van Henten
VZ PR en Sponsorcommissie

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

0031306372999

Address

Poort van Wulven 2
3992LZ Houten
Nederland