Schrijf je in voor de bardiensten (verplicht en/of vrijwillig) in het tennis- en padelseizoen 2019

08 maart 2019

Beste seniorleden,

Het tennisseizoen staat weer op het punt van beginnen. Dat betekent dat de bardiensten weer ingevuld moeten gaan worden. Onze bardienstcommissie (bestaande uit Mattie Leboux en Chris de Groot) heeft weer zijn uiterste best gedaan om het bardienstrooster zo goed mogelijk in elkaar te zetten (graag nog een check door alle commissies).

Voor de nieuwe leden een korte toelichting. Alle seniorleden van onze vereniging zijn verplicht 2 bardiensten in het jaar te verrichten. 

Ervaring
Ervaren leden wil ik verzoeken hun inschrijvingen te doen op de momenten dat ervaring gevraagd wordt, bijv. tijdens competities en toernooien (zoals het Open Toernooi en de Clubkampioenschappen). Nieuwe leden kunnen dan met jullie meedraaien en zo ook het “vak” leren. We weten dat 2 diensten per jaar niet al te veel ervaring zal opleveren, maar het is beter dan als nieuw lid in de bardienstkuil gegooid te worden en van toeten noch blazen te weten. 

Vrijwillige bardienst
Naast de verplichte bardiensten is er ook plek voor leden die graag vrijwillige bardiensten willen verrichten. Zij doen dan in totaal 12 bardiensten (2 verplichte en 10 vrijwillig). Dit zijn onze ervaren bardienst-“medewerkers”. Op deze wijze kan tevens de hele contributie terugverdiend worden.

Afgelopen seizoen hadden we meer dan 15 leden die dit gedaan hebben.

Daarnaast is er behoefte aan leden die als oproepkracht dienst doen. Je wordt dan gebeld en gevraagd om dezelfde dag/avond nog bardienst te draaien. Dit is bijvoorbeeld het geval bij uitval door ziekte of bij grote drukte. Voor een dergelijke verrichte bardienst staat een vergoeding van € 25,00 per verrichte bardienst.


Invullen bardienst
Hoe kan ik mijn bardienst invullen?

Gebruik de volgende link: inplannen van mijn bardiensten

Vul als club ‘Doordraaiers’ in en log vervolgens in met het bondsnummer / wachtwoord zoals dat eind vorig jaar door de secretaris is gemaild.  Heb je geen bondsnummer, geen probleem. Vraag bij de [email protected] jouw clublidnummer op en de rest wijst vanzelf.  

Ben je het wachtwoord vergeten of vind je het niet meer?  Gebruik dan de wachtwoord vergeten button en er wordt een nieuw wachtwoord toegestuurd naar het email-adres dat bij de Knltb bekend is

Alle openstaande bardiensten zijn groen gekleurd.

Tenslotte

Als laatste wil ik opmerken dat leden die in 2018 slechts één verplichte bardienst hebben verricht, dit jaar gelabeld zullen worden voor het verrichten van 3 bardiensten in 2019.

Mochten er nog vragen zijn, dan verzoek ik u deze per mail te stellen via het mailadres: [email protected]

Hopende op een prachtig seizoen met ons allen,

Met sportieve groet

Ted Elbertse

Hoofd Paviljoencommissie


kunt u aangeven of u ook vrijwillige bardiensten wilt doen en/of als oproepkracht voor de bardiensten ingezet wilt worden. Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 30 637 2999

Address

Poort van Wulven 2
3992LZ Houten