U kunt uw bardiensten/schoonmaaktaken invullen of opgeven voor vrijwillige bardiensten /oproepkracht

08 januari 2020

Beste seniorleden,

INLEIDING

Het tennis- en padelseizoen staat weer op het punt van beginnen en in het kader daarvan wordt er weer volop getraind en dus ook gebruik gemaakt van ons clubhuis. Dat betekent dat de bardiensten, maar ook de schoonmaaktaken via het Inzetrooster weer ingevuld moeten gaan worden. Onze bardienstcommissie (bestaande uit  Chris de Groot en Caroline Neimeijer) heeft weer zijn uiterste best gedaan om het bardienstrooster zo goed mogelijk in elkaar te zetten.

Eigenlijk hadden we al begin dit jaar (vanaf 2 januari 2020) al met de bardiensten en schoonmaaktaken moeten beginnen. De Algemene Ledenvergadering van 4 maart 2019 heeft er namelijk mee ingestemd om 11 maanden per jaar bardiensten in te vullen en daarnaast schoonmaakwerkzaamheden in te plannen. Alléén in de maand december vindt er geen inzet plaats.

Voor de nieuwe leden een korte toelichting:  

Alle seniorleden van onze vereniging zijn verplicht 2 bardiensten in het jaar te verrichten, tenzij men vrijwilligerswerk voor  1 van de commissies doet, zoals in de tuinploeg, baanonderhoud, paviljoencommissie, padelcommissie (vragen nu een hoop vrijwilligers in verband met de vele werkzaamheden die nu gedaan moeten worden ivm aanleg nieuwe padelbanen), jeugdcommissie, technische commissie, sponsorcommissie, recreantencommissie, Open Toernooicommissie, Commissie Clubkampioenschappen, etc.) . Tot nu toe hoeft er, bij vrijwilligerswerk, dan géén verplichte bardienst (of in plaats daarvan schoonmaaktaken) gedaan te worden

ERVARING

Ervaren leden wil ik verzoeken hun inschrijvingen te doen op de momenten dat ervaring gevraagd wordt, bijv. tijdens competities en toernooien (zoals het Open Toernooi en de Clubkampioenschappen). Nieuwe leden kunnen dan met jullie meedraaien en zo ook het “vak” leren. We weten dat 2 diensten per jaar niet al te veel ervaring zal opleveren, maar het is beter dan als nieuw lid in de bardienstkuil gegooid te worden en van toeten noch blazen te weten. 

VRIJWILLIGE BARDIENST

Naast de verplichte bardiensten is er ook plek voor leden die graag vrijwillige bardiensten willen verrichten. Zij doen dan in totaal 12 bardiensten (2 verplichte en 10 vrijwillig). Dit zijn onze ervaren bardienst-“medewerkers”. Op deze wijze kan tevens de hele contributie (€ 175,00) terugverdiend worden (10 diensten x € 17,50 per dienst = € 175,00). Het zal niet altijd lukken om die 10 diensten te plannen, minder mag ook en meer ook. Bijvoorbeeld: ik schrijf mij in voor 6 vrijwillige bardiensten. Doe ik geen vrijwilligerswerk dan doe ik er, in dit geval, 8 diensten (2 verplicht en 6 vrijwillig). Let op: het verrichten van vrijwillige bardiensten is GEEN vrijwilligerswerk. Het is immers een betaalde dienst waar uzelf baat bij hebt.

Afgelopen seizoen hadden we meer dan 15 leden die vrijwillige bardienst hebben gedaan

Daarnaast is er behoefte aan leden die als oproepkracht dienst doen. Je wordt dan gebeld en gevraagd om dezelfde dag/avond nog bardienst te draaien. Dit is bijvoorbeeld het geval bij uitval door ziekte of bij grote drukte. Voor een dergelijke verrichte bardienst staat een vergoeding van € 25,00 per verrichte bardienst. 

Wil je vrijwillige bardiensten doen of alleen opgeroepen worden als oproepkracht of beide, schrijf je dan in via deze link: vrijwillige bardienst en/of oproepkracht

INVULLEN BARDIENST (verplicht of vrijwillig)

Hoe kan ik mijn bardienst invullen?

Gebruik de volgende link:http://mijn.knltb.club/of ga naar jouw KNLTB.CLUB app en vervolgens naar "Dienstenplanner" ' klik op een datum en dan kun je jezelf als Barmedewerker inplannen, door op de tekst barmedewerker te drukken. Vervolgens komt de datum tevoorschijn en kun je jezelf inplannen.  

Heb je de clubapp nog niet op jouw Ios of Android toestel staan, downlaad deze dan. Vul als club ‘Doordraaiers’ in en log vervolgens in met het bondsnummer / wachtwoord zoals dat destijds door de secretaris is gemaild.  Heb je geen bondsnummer,  geen probleem. Vraag bij de [email protected] jouw clublidnummer op en de rest wijst vanzelf.  

Ben je het wachtwoord vergeten of vind je het niet meer?  Gebruik dan de “wachtwoord vergeten” button en er wordt een nieuw wachtwoord toegestuurd naar het email-adres dat bij de KNLTB bekend is.

Alle openstaande bardiensten zijn groen gekleurd.

WIL  JE GEEN BARDIENSTEN DOEN?

Als lid ben je toch verplicht een inspanning voor de vereniging te leveren. Als je dat niet met bardiensten wilt doen én ook geen vrijwilligerswerk wilt doen, dan kan die bardienst taak (in totaal 8 uur = 2 bardiensten) vervangen worden voor schoonmaakwerkzaamheden (in totaal ook 8 uur). Daarvoor hebben we een inzetrooster. Als je dat wilt doen, schrijf je dan in via de link voor schoonmaakwerkzaamheden. Over ongeveer 2 weken krijgen de ingeschrevenen van mij bericht hoe zij kunnen inloggen in het “Inzetrooster” en kunnen zij zich inschrijven voor de taken die in het Inzetrooster staan vermeld. Deze leden krijgen dan nog een aparte uitleg hoe een en ander werkt.

Wil je helemaal geen bardiensten doen of schoonmaakwerkzaamheden verrichten, dan kun je deze taken afkopen met een bedrag van (nu nog) € 75,00. Geef dit dan aan via de bijgaande link: Ik wil mijn verplichte diensten afkopen. Je zult dan ook niet benaderd worden voor één of andere taak voor de vereniging. Als u heeft aangegeven uw verplichte diensten af te kopen, dan zal de ledenadministratie u voor dit bedrag belasten.

TENSLOTTE

Als laatste wil ik opmerken dat leden die in 2019 slechts één verplichte bardienst hebben verricht, dit jaar gelabeld zullen worden voor het verrichten van 3 bardiensten in 2020. Wilt u dan alstublieft zo goed zijn om dan ook die extra diensten te verrichten?

Mochten er nog vragen zijn, dan verzoek ik u deze per mail te stellen via het mailadres: [email protected]

Hopende op een prachtig seizoen met ons allen,

Met sportieve groet

Ted Elbertse

Hoofd Paviljoencommissie

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 30 637 2999

Address

Poort van Wulven 2
3992LZ Houten