WAARSCHUWING: Inbrekersgilde actief op onze parkeerplaats

23 mei 2019

Beste mensen,

Afgelopen vrijdagavond is tussen 18.00 uur en 18.30 uur een autoinbraak gepleegd in een auto van één van onze leden. De auto stond op de parkeerplaats bij ons tennis- en padelpark. Van deze auto werd een autoruit ingeslagen. Uit de auto is een goed weggenomen. Los van de misere die je hebt van een dergelijk misdrijf (glas in de auto, verzekering bellen ivm schade, naar de politie (of via de site van politie.nl) aangifte doen van de inbraak) brengt het een hoop rompslomp met zich mee.
Ook gisteravond was het weer raak op onze parkeerplaats. Tussen waarschijnlijk 20.45 uur en 21.15 uur was er weer een autoinbraak, waarbij een ruit van een auto werd ingeslagen en goederen uit de auto werden weggenomen.

Vandaar dit bericht en een oproep aan U allen om vooral geen waardevolle goederen in uw auto mee te nemen naar het tennispark dan wel om deze in uw auto te laten liggen. Maak het ze (de dieven) niet gemakkelijk. Bovendien ligt de parkeerplaats vanuit het park gezien redelijk beschut, dus de vraag is ook aan u scherp te zijn op ongewone bewegingen op de parkeerplaats. Mocht u iets verdachts zien, belt u dan de politie via 112. 

Alvast bedankt voor jullie medewerking in deze en ik hoop dat u de waarschuwing ter harte zult nemen en de dieven geen kans geeft. 

Mede nms het Bestuur,

Ted Elbertse
Hoofd Paviljoencommissie

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 30 637 2999

Address

Poort van Wulven 2
3992LZ Houten