Tennisles

De professionele tennistrainers van Balance Tennis Academy (BTA) verzorgen alle lessen en trainingen bij L.T.V. de Doordraaiers. Via BTA kan je groeps- of privétraining krijgen voor zowel junioren als senioren. De lessen voor 2018 starten medio maart!

Alle informatie over de zomerlessen en over de introductielessen kun je vinden op de site van BTA, hier kun je terecht voor 
- Inschrijven voor lessen Junioren en Senioren
- Introductie lessen
- Selectietraining
- Het Lesreglement

Tenniskamp
Naast deze lessen op het park van de Doordraaiers organiseert BTA tenniskampen voor de jeugd.

Meer informatie hierover kunt u inwinnen bij de BTA hoofdtrainer van de Doordraaiers, Theo Hoek, via 06- 14635423.

 

Even voorstellen: Theo Hoek, nieuwe hoofdtrainer 

Met ingang van het zomerseizoen 2020 volg ik Rick van Eijk op als hoofdtrainer van L.T.V. De Doordraaiers. Mijn naam is Theo Hoek en ik woon al geruime tijd in Houten met mijn vrouw Pauline en dochters Isa en Lotte. Van jongs af aan heb ik een grote passie voor de tennissport. Tot en met mijn studiejaren was ik bijna iedere dag op de tennisbaan te vinden, van trainingen tot competitie en nationale en internationale toernooien. Mijn huidige speelsterkte is 3 - 3 en ik geniet nog steeds van het spelletje!

Ik ben gediplomeerd KNLTB-B trainer (met Tenniskids 1-2-3 licenties) en Bewegingswetenschapper, met ervaring in verenigingsondersteuning, het opbouwen van een jeugdafdeling en het trainen van zowel recreatieve, als prestatieve jeugd en senioren. Als trainer help ik spelers graag verder in hun ontwikkeling als tennisser, zowel op tactisch, technisch als fysiek vlak. Wat ik ontzettend belangrijk vind is plezier op de tennisbaan in combinatie met ‘lekker hard werken’, om zo het hoogst haalbare uit iedere tennisser te halen.

Ik kijk er naar uit om met mijn collega trainers van BTA van start te gaan bij De Doordraaiers en mee te helpen aan de verdere ontwikkeling van de club. Samen met Rick van Eijk ben ik achter de schermen al bezig met de voorbereidingen op het nieuwe seizoen.

De inschrijving voor de zomerlessen staat nog open. Wil je je nog inschrijven? Dat kan nog tot uiterlijk 14 maart a.s. via deze link: https://balance-tennis.planmysport.com/portal/page/pmsportal30/BalanceTennis/Tennislessen/LTVDeDoordraaiers

Ik heb er zin in! Tot ziens op de club!

Groet,

Theo Hoek (06-1463 5423)

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 30 637 2999

Address

Poort van Wulven 2
3992LZ Houten