Jeugd padel

Padel is een prachtige racketsport die je zou kunnen omschrijven als een mix van squash, tennis en tafeltennis. De sport is spectaculair, snel en dynamisch door het gebruik van de wanden. Het is een hele gezellige en sociale sport en ook voor (jonge) kinderen een hele leuke sport om te gaan beoefenen.

Je kunt les gaan nemen, vrijspelen met andere jeugdleden en er worden ook toernooitjes (soms in combinatie met tennis) en competitie georganiseerd. Balgevoel en wat tenniservaring kan handig zijn, maar zeker geen must. Wij adviseren te starten met padel vanaf de leeftijd vanaf ongeveer 8 jaar.

Lid worden als padel jeugdlid? Op dit moment is er een ledenstop padel voor senioren, dit geldt echter niet voor jeugd padel spelers! Hier vind je meer informatie over lid worden van de Doordraaiers. NB Alle jeugdleden zijn altijd zowel tennis- als padellid tegelijk. Zo kun je beide sporten uitproberen en beoefenen!

Liever eerst eens uitproberen? Een paar keer per jaar wordt er een introductiecursus padel georganiseerd voor jeugd t/m 16 jaar. Deze bestaat uit 4 lessen. Meer informatie en aanmelden op de volgende website:

https://rspadelacademy.nl/tpv-de-doordraaiers/

Interesse in les nemen? Padel lessen worden verzorgd door de trainers van RS Pro Padel Academy. Meer informatie over het lesaanbod vind je hier:

https://rspadelacademy.nl/tpv-de-doordraaiers/ 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 30 637 2999 of Padel gerelateerd 06 23324662

Tennis & Padelvereniging De Doordraaiers

Poort van Wulven 2
3992LZ Houten

KVK-nummer

40476543