Jeugd padel

Padel is een prachtige racketsport die je zou kunnen omschrijven als een mix van squash, tennis en tafeltennis. De sport is spectaculair, snel en dynamisch door het gebruik van de wanden. Het is een hele gezellige en sociale sport en ook voor (jonge) kinderen een hele leuke sport om te gaan beoefenen.

Je kunt les gaan nemen, vrijspelen met andere jeugdleden en er worden ook toernooitjes (soms in combinatie met tennis) en competitie georganiseerd. Balgevoel en wat tenniservaring kan handig zijn, maar zeker geen must. Wij adviseren te starten met padel vanaf de leeftijd vanaf ongeveer 8 jaar.

Lid worden als padel jeugdlid? Op dit moment is er een ledenstop padel voor senioren, dit geldt echter niet voor jeugd padel spelers! Hier vind je meer informatie over lid worden van de Doordraaiers. NB Alle jeugdleden zijn altijd zowel tennis- als padellid tegelijk. Zo kun je beide sporten uitproberen en beoefenen!

Liever eerst eens uitproberen? Wij organiseren regelmatig een proefles/clinic speciaal voor jeugd geïnteresseerden. Een proefles duurt 1uur en wordt verzorgd door een van onze vaste padel trainers met een groep van 4 personen per baan. Wij proberen de groepen zoveel mogelijk in te delen op leeftijd en ervaring. De kosten van een proefles bedragen EUR 15 pp inclusief materiaalhuur. Hier vind je een overzicht van de eerstvolgende datum van proeflessen. Je kunt je hier ook aanmelden als geïnteresseerde, dan nemen wij contact met je op zodra er een nieuwe datum wordt gepland.

Interesse in les nemen? Padel lessen (ook voor jeugd) worden verzorgd door de trainers van RS Pro Padel Academy. Meer informatie over de mogelijkheden vind je hier (LINK: https://rs-propadelacademy.nl/

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 30 637 2999 of Padel gerelateerd 06 23324662

Tennis & Padelvereniging De Doordraaiers

Poort van Wulven 2
3992LZ Houten

KVK-nummer

40476543