Vrijwilligers

Wij zijn een vereniging van en door vrijwilligers. Dat betekent dat we bijna alles zelf doen. Het park onderhouden, het groen bijhouden, baanonderhoud, het uitbaten van het clubhuis en groot en klein onderhoud in of aan het paviljoen/clubhuis. Op die manier houden we de kosten laag en de betrokkenheid hoog.

Als lid van de vereniging kun je op allerlei manieren je steentje bijdragen. Uitgangspunt is dat we van ieder lid verwachten dat hij/zij 2 keer per jaar een verplichte taak vervult. De meest voorkomende manier is om 2 bar- of schoonmaakdiensten te draaien in het clubhuis. Zie voro verdere informatie: https://www.doordraaiers.nl/bardiensten_algemene_informatie

Daarnaast kun je ook deelnemen aan één of meerdere commissies. Als je deelneemt aan een commissie (met taken door het hele jaar heen), dan hoef je geen verplichte taken te verrichten. Voor de commissies zijn er verschillende mogelijkheden: bardienst, tuinploeg, onderhoud banen, schoonmaak, …

Wil je of kun je echt geen vrijwilligersbijdrage leveren, dan kun je je bardienst (of andere verplichte dienst) afkopen via [email protected] á €75.

Aan de andere kant is er ook de mogelijkheid om je contributie terug te verdienen door naast de "verplichte taak", 10 vrijwillige bardiensten te vervullen.

Algemene introductieavond voor álle leden!
Voor de tennissers en padellers zal vóór het padel- en tennisseizoen weer opengaat en we weer lekker op één van de terrassen kunnen zitten één of meerdere algemene introductieavonden plaatsvinden. 

Deze avonden zullen afzonderlijk aan de leden bekend gemaakt worden. 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 30 637 2999 of Padel gerelateerd 06 23324662

Tennis & Padelvereniging De Doordraaiers

Poort van Wulven 2
3992LZ Houten

KVK-nummer

40476543