Vrijwilligers

Wij zijn een vereniging van en door vrijwilligers. Dat betekent dat we bijna alles zelf doen. Het park onderhouden, het groen bijhouden, baanonderhoud en het uitbaten van het clubhuis. Op die manier houden we de kosten laag en de betrokkenheid hoog.

Als lid van de vereniging kun je op allerlei manieren je steentje bijdragen. Uitgangspunt is dat we van ieder lid verwachten dat hij/zij 2 keer per jaar een verplichte taak vervult. De meestvoorkomende manier is om 2 bar- of schoonmaakdiensten te draaien in het clubhuis.

Daarnaast kun je ook deelnemen aan één of meerdere commissies. Als je deelneemt aan een commissie (met taken door het hele jaar heen), dan hoef je geen verplichte taken te verrichten. Voor de commissies zijn er verschillende mogelijkheden: bardienst, tuinploeg, onderhoud banen, schoonmaak, …

Wil of kun je echt geen vrijwilligersbijdrage leveren, dan kun je je bardienst (of andere verplichte dienst) afkopen via [email protected] á €75.

Aan de andere kant is er ook de mogelijkheid om je contributie terug te verdienen door naast de "verplichte taak", 10 vrijwillige bardiensten te vervullen.

In deze bijzondere Coronatijd is al een deel van het seizoen vervallen voor het verrichten van verplichte taken. De bardienstcommissie houdt dan bij wie al hoeveel uur een bijdrage heeft geleverd.

Algemene introductieavond voor álle leden!
Voor de tennissers en padellers zal vóór het clubhuis weer opengaat en we weer lekker op één van de terrassen kunnen zitten een algemene introductieavond plaatsvinden in de week voor……. Eén en ander is afhankelijk van toestemming voor opening c.q. gebruik door de gemeente Houten. Veel van de bijzonderheden omtrent het gebruik van het park zal daar dan medegedeeld worden en tevens kan men dan zien welke maatregelen er zijn genomen om zoveel besmetting ivm COVID-19 (Corona) te voorkomen.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 30 637 2999 of Padel gerelateerd 06 23324662

Tennis & Padelvereniging De Doordraaiers

Poort van Wulven 2
3992LZ Houten

KVK-nummer

40476543