Competitie - Tennis

Tijdens de KNLTB competitie in voor- en najaar schrijven we als vereniging tientallen teams in, voor jeugd en senioren en op alle beschikbare dagen.

Vanuit de club coƶrdineert de technische commissie dit voor de inschrijving bij de KNLTB, met ondersteuning van de jeugdcommissie voor de jongste jeugd.

Aanmeldingen verlopen voor zowel voor- als najaarscompetitie als volgt:
1.     Uitvraag door commissie naar alle leden
2.     Teams melden zich aan
3.     Commissie verzorgt aanmelding van teams bij de KNLTB
4.     Aanvoerdersavond
Hier betalen aanvoerders hun competitiebijdrage en worden de bijzonderheden (planning en eventuele aanvullende regels) toegelicht. Bovendien kunnen spelers tegen een aantrekkelijke prijs ballen aanschaffen.

In principe is het zo dat competitieteams zichzelf organiseren en zorgen voor voldoende spelers. Spelers zonder team worden door de technische commissie op een reservelijst geplaatst.

Jeugd

Voor de jeugd werken de categorieĆ«n niet met harde leeftijdsgrenzen, maar zijn ze overlappend. Op deze manier kunnen jonge spelers op hun eigen niveau tennissen. Indeling gebeurt daarom vaak met advies van de trainer. Neem voor meer informatie contact op met de trainer of [email protected]

Junioren (11 t/m 17)
Spelers in deze leeftijd kunnen competitie spelen in 11 t/m 14 (meisjes en jongens door elkaar) of 13 t/m 17 (meisjes, jongens of mix).

Tenniskids (t/m 12)
Voor kinderen tot en met 12 jaar heeft de KNLTB Tenniskids ontwikkeld. Tenniskids is opgedeeld in Rood, Oranje en Groen en is helemaal afgestemd op de leeftijd en mogelijkheden van kinderen. Met speciale ballen, rackets, banen en oefeningen leren kinderen de tennissport razendsnel te spelen. De competitie voor Tenniskids is speels opgezet en gericht op plezier in tennis.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 30 637 2999 of Padel gerelateerd 06 23324662

Tennis & Padelvereniging De Doordraaiers

Poort van Wulven 2
3992LZ Houten

KVK-nummer

40476543