Informatie over lidmaatschap

Lid worden van L.T.V. de Doordraaiers doe je via het online inschrijfformulier.

Let op - per heden geldt er een ledenstop voor padel (niet voor tennis), deze ledenstop geldt niet voor jeugd! Jeugd kan dus gewoon lid worden. Voor een jeugdlid ( tem 17 jaar ) geldt overigens dat wanneer je lid wordt je zowel tennis als padel kan spelen.

Het aantal padelleden bij de Doordraaiers heeft een enorme vlucht genomen, daar zijn we als vereniging erg blij mee. Sinds begin dit 2021 hebben wij er ongeveer 100 leden bij gekregen, inmiddels 300 leden. Het is nog wel mogelijk om op een wachtlijst te komen. Let wel op, alleen inwoners van Houten worden op de wachtlijst geplaatst, niet inwonenden van Houten worden niet op de wachtlijst geplaatst. Een erg harde maatregel, maar noodzakelijk om onze huidige leden te beschermen en de kans te bieden om aan spelen toe te komen. Per maand kijken wij of er plaats is voor nieuwe leden. Leden die dan lid kunnen worden, krijgen bericht van ons.

U kunt kiezen uit de volgende lidmaatschappen:

Senioren (18 jaar of ouder op 1 januari)

Lidmaatschap Omschrijving Contributie

Tennis standaard

- tennis op de buitenbanen

€ 175/jaar

Padel standaard

- padel op de buitenbanen

€ 150/jaar

Tennis compleet

- tennis op de buitenbanen
- tennis in de blaashal op vrije uren

€ 215/jaar
Tennis & Padel combi - tennis op de buitenbanen
- padel op de buitenbanen
€ 215/jaar
Padel & blaashal combi - padel op de buitenbanen
- tennis in de blaashal op de vrije uren

€ 215/jaar

Tennis & Padel all-in-one - tennis op de buitenbanen
- padel op de buitenbanen 
- tennis in de blaashal op de vrije uren

€ 265/jaar

Competitielidmaatschap - alleen meespelen met een competitieteam
- tennis en/of padel
- exclusief inschrijfkosten competitie
€  50,--

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor studenten: Op vertoon van een studentenkaart ontvangt u 80 korting op uw lidmaatschap (niet te combineren met het competitielidmaatschap). Stuur hiervoor ieder collegejaar een kopie aan [email protected]

Junioren (17 jaar of jonger op 1 januari)

Leeftijd

Contributie
0 t/m 5 jaar Gratis
6 t/m 9 jaar €  55/jaar
10 jaar t/m 17 jaar €  95/jaar
Gezinskorting* € 20/jaar
 
*Als beide ouders lid zijn, bedraagt het lidmaatschap voor hun kinderen € 20/jaar. Deze regeling geldt ook voor kinderen in een één-oudergezin, als de betreffende ouder lid is.
 
Algemeen:
- Het verenigingsjaar loopt van 1 januari t/m 31 december.
- Leden spelen op alle buitenbanen van 1 maart t/m 31 december (afhankelijk van weersomstandigheden)
- Leden kunnen met hun KNLTB nummer deelnemen aan toernooien en spelen in KNLTB-competities (inschrijfkosten voor eigen rekening)
- Facturatie van de contributie gaat jaarlijks via de email van KNLTB ClubCollect. U kunt zelf kiezen voor iDeal of automatisch incasso.
- Lidmaatschap terugverdienen? Draai 12 bardiensten en wij betalen uw contributie terug.
- Lid worden gedurende het jaar? Het tarief voor het resterende deel van het jaar is afhankelijk van de maand waarin je wilt starten. Informeer hierover bij [email protected]

Introductie tennis
Twee keer per jaar, in april en oktober, organiseren wij de introcursus 'Maak kennis met tennis'. Dit is een leuke manier om te leren tennissen en ook om na te gaan of tennissen wat voor u is. 
 
Spelen met niet-leden
In de “tennisluwe” periode oktober tot en met maart mogen twee leden (i.v.m. het afhangen) van De Doordraaiers op een baan tennissen met twee niet-leden, die daarvoor dan niet hoeven te betalen.
Deze regeling geldt alleen voor de buitenbanen.
 
Bedrijfs lidmaatschap
Bedrijven in Houten en omgeving kunnen een lidmaatschap op bedrijfsnaam krijgen waar uw medewerkers gebruik van kunnen maken. Een lidmaatschap kost €125/jaar en is vanaf minimaal 2 stuks verkrijgbaar. Voor meer informatie neemt u contact op via [email protected].

TPV De Doordraaiers is partner voor de U-Pas
De U-Pas is een kortingspas voor mensen met een laag inkomen in o.a. Houten en Utrecht. De U-Pas kan gebruikt worden voor sportieve en culturele activiteiten. Het tegoed op deze pas kan bijvoorbeeld gebruikt worden voor het betalen van de contributie van een sportvereniging. Ook onze tennis- en padelvereniging is partner van dit initiatief. Voor meer informatie: [email protected] of bel met 088 600 63 00

 
Opzeggingen
Mogelijk tot vier weken vóór 1 januari van elk jaar. Dit en alle mutaties moeten schriftelijk óf per e-mail worden gedaan bij de ledenadministratie: Mw. Louise Munnix, Kweekgras 17, 3994 MP Houten. Tel: 06 46 66 40 21. E-mailadres: [email protected]
 
Bij opzegging na 31 december is men volgens art.6 lid 7 van de statuten van de vereniging de contributie over het nieuwe verenigingsjaar verschuldigd.
 
Blessureregeling: L.T.V. de Doordraaiers kent géén regeling voor langdurig geblesseerden. Verzoeken worden per melding op hun merites beoordeeld.

Blaashal 
Heb je interesse om van oktober t/m maart op gravel te spelen? Dan is onze blaashal een ideale oplossing, mail voor meer info met [email protected].

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 30 637 2999 of Padel gerelateerd 06 23324662

Tennis & Padelvereniging De Doordraaiers

Poort van Wulven 2
3992LZ Houten