Informatie over lidmaatschap

Lid worden van Tennis- & Padelvereniging De Doordraaiers doe je via het online inschrijfformulier.

U kunt kiezen uit de volgende lidmaatschappen:

Let op: Voor padel hanteren wij een wachtlijst. Nieuwe leden of huidige tennisleden met interesse voor Padel worden daarbij op een wachtlijst geplaatst in afwachting van het moment dat er weer voldoende ruimte is. 

Aanpassing beleid wachtlijst per 1 juni. Voor degenen die nu op de wachtlijst staan wijzigt er niets. Je positie op de wachtlijst blijft gehandhaafd. Voor inschrijvingen op de wachtlijst die na 1 juni binnen komen, zullen inwoners van de gemeent Houten voorrang krijgen op niet inwonenden van de gemeente Houten.  

Senioren (18 jaar of ouder op 1 januari)

Lidmaatschap Omschrijving Contributie

Tennis standaard

- tennis op de buitenbanen

€ 165/jaar

Padel standaard

- padel op de buitenbanen

€ 165/jaar

Tennis compleet

- tennis op de buitenbanen
- tennis in de blaashal op vrije uren

€ 215/jaar
Tennis & Padel combi

- tennis op de buitenbanen
- padel op de buitenbanen

€ 215/jaar
Padel & blaashal combi

- padel op de buitenbanen
- tennis in de blaashal op de vrije uren

€ 215/jaar

Tennis & Padel all-in-one

- tennis op de buitenbanen
- padel op de buitenbanen 
- tennis in de blaashal op de vrije uren

€ 265/jaar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor studenten: Op vertoon van een studentenkaart ontvangt u €70 korting op uw lidmaatschap. Stuur hiervoor ieder collegejaar een kopie aan [email protected]

Junioren (17 jaar of jonger op 1 januari)

Leeftijd

Contributie
0 t/m 5 jaar Gratis
6 t/m 9 jaar €  55/jaar
10 jaar t/m 17 jaar €  95/jaar
Gezinskorting* € 20/jaar
 
*Als beide ouders lid zijn, bedraagt het lidmaatschap voor hun kinderen €20/jaar. Deze regeling geldt ook voor kinderen in een één-oudergezin, als de betreffende ouder lid is.
 
Algemeen:
- Het verenigingsjaar loopt van 1 januari t/m 31 december.
- Leden spelen op alle buitenbanen van 1 maart t/m 31 december (afhankelijk van weersomstandigheden)
- Leden kunnen met hun KNLTB nummer deelnemen aan toernooien en spelen in KNLTB-competities (inschrijfkosten voor eigen rekening)
- Facturatie van de contributie gaat jaarlijks via de email van KNLTB ClubCollect. U kunt zelf kiezen voor iDeal of automatisch incasso.
- Lidmaatschap terugverdienen? Draai 12 bardiensten en wij betalen uw contributie terug.
- Lid worden gedurende het jaar? Het tarief voor het resterende deel van het jaar is afhankelijk van de maand waarin je wilt starten. Informeer hierover bij [email protected]

Introductie tennis
Twee keer per jaar, in april en oktober, organiseren wij de introcursus 'Maak kennis met tennis'. Dit is een leuke manier om te leren tennissen en ook om na te gaan of tennissen wat voor u is. 
 
Spelen met niet-leden
In de “tennisluwe” periode oktober tot en met maart mogen twee leden (i.v.m. het afhangen) van De Doordraaiers op een baan tennissen met twee niet-leden, die daarvoor dan niet hoeven te betalen.
Deze regeling geldt alleen voor de buitenbanen.
 
Bedrijfslidmaatschap
Bedrijven in Houten en omgeving kunnen een lidmaatschap op bedrijfsnaam krijgen waar uw medewerkers gebruik van kunnen maken. Een lidmaatschap kost €125/jaar en is vanaf minimaal 2 stuks verkrijgbaar. Voor meer informatie neemt u contact op via [email protected].

TPV De Doordraaiers is partner voor de U-Pas
De U-Pas is een kortingspas voor mensen met een laag inkomen in o.a. Houten en Utrecht. De U-Pas kan gebruikt worden voor sportieve en culturele activiteiten. Het tegoed op deze pas kan bijvoorbeeld gebruikt worden voor het betalen van de contributie van een sportvereniging. Ook onze tennis- en padelvereniging is partner van dit initiatief. Voor meer informatie: [email protected] of bel met 088 600 63 00.

Opzeggingen
Mogelijk tot vier weken vóór 1 januari van elk jaar. Dit en alle mutaties moeten schriftelijk óf per e-mail worden gedaan bij de ledenadministratie: Mw. Louise Munnix, Kweekgras 17, 3994 MP Houten. Tel: 06 46 66 40 21. E-mailadres: [email protected]
 
Bij opzegging na 31 december is men volgens art.6 lid 7 van de statuten van de vereniging de contributie over het nieuwe verenigingsjaar verschuldigd.
 
Blessureregeling: TPV De Doordraaiers kent géén regeling voor langdurig geblesseerden. Verzoeken worden per melding op hun merites beoordeeld.

Blaashal 
Heb je interesse om van oktober t/m maart op gravel te spelen? Dan is onze blaashal een ideale oplossing, mail voor meer info met [email protected].

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 30 637 2999 of Padel gerelateerd 06 23324662

Tennis & Padelvereniging De Doordraaiers

Poort van Wulven 2
3992LZ Houten

KVK-nummer

40476543