Maak kennis met tennis

Onder het motto dat sporten gezond is en tennis een life-time sport is, start Tennis en Padelvereniging “De Doordraaiers” half januari een kennismakingsproject tennis.

Het project heeft een meervoudig doel: iedereen kennis laten maken met tennis, het aanleren van tennisvaardigheden en het bieden van gelegenheid om tennis in recreatief verband te beoefenen.

U ontvangt 7 tennislessen van 50 minuten. De tennislessen worden gegeven door leraren van Balance Tennis Academy (BTA). Voor de cursus zijn leenrackets en ballen op de vereniging aanwezig. De enige voorwaarde van deze cursus is: u bent (nog) geen lid van een tennisvereniging en hebt nog niet eerder deelgenomen aan deze introcursus.

 Deze extra cursus gaat van start op zaterdag  4 mei 10 uur ’s ochtends; elke les is van 10 tot 11 uur. De kosten bedragen € 58,00 (bij incasso € 5,00 korting). Het bedrag wordt na aanvang van de les automatisch geïncasseerd. Inschrijven kan op de site van BTA. Even naar beneden scrollen en de introcursus komt tevoorschijn. Meer informatie kunt u opvragen [email protected].

Introductie voor jeugdspelers
Ook voor de jeugd is er de mogelijkheid voor een introductie, mail hiervoor naar [email protected]

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 30 637 2999

Address

Poort van Wulven 2
3992LZ Houten