Maak kennis met tennis

Tennis is een ontzettend leuke sport voor jong én oud. Een sport die iedereen in Houten eens zou moeten uitproberen. Daarom organiseert LTV de Doordraaiers elk voor- en najaar in samenwerking met tennisschool BTA hét (nu alweer tienjarige) kennismakingsproject Maak Kennis met Tennis.

Het doel van het project is dat u kennismaakt met de sport, tennisvaardigheden aanleert en de gelegenheid krijgt om op beginnersniveau een partijtje te spelen. Voor € 62 ontvangt u 8 tennislessen van de ervaren leraren van tennisschool BTA. Een racket of ballen hoeft u niet aan te schaffen: deze zijn op de vereniging aanwezig. 

De jeugd kan zich inschrijven voor lessen op:

  • woensdag van 13:50-14:40 uur
  • donderdag van 16:00-16:50 uur

Volwassenen kunnen zich inschrijven voor:

  • dinsdag van 19:00-19:50 uur
  • donderdag van 21:00-21:40 uur


De enige voorwaarden voor deelname aan de introductiecursus zijn dat u geen lid bent van een tennisvereniging en niet eerder aan de introcursus hebt deelgenomen. Kiest u ervoor om via automatische incasso te betalen, dan krijgt u nog eens € 5 korting.

De cursussen starten in de week van 2 april 2018. Op de site van tennisschool BTA treft u meer informatie aan en kunt u zich inschrijven. Wees er snel bij, want vol is vol! Eventuele vragen over de cursus kunt u mailen naar [email protected].

Inschrijven voor de introductiecursus doet u op de site van BTA. Hier vind je ook alle andere informatie over de introductie- en zomerlessen.

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

0031306372999

Address

Poort van Wulven 2
3992LZ Houten
Nederland