Maak (overdekt) kennis met tennis: vanaf 11 januari

Onder het motto dat sporten gezond is en tennis een life-time sport is, start Tennis en Padelvereniging “De Doordraaiers” half januari een kennismakingsproject tennis.

Het project heeft een meervoudig doel: iedereen kennis laten maken met tennis, het aanleren van tennisvaardigheden en het bieden van gelegenheid om tennis in recreatief verband te beoefenen.

U ontvangt 8 tennislessen van 50 minuten. De tennislessen worden gegeven door leraren van Balance Tennis Academy (BTA). Voor de cursus zijn leenrackets en ballen op de vereniging aanwezig. De enige voorwaarde van deze cursus is: u bent (nog) geen lid van een tennisvereniging en hebt nog niet eerder deelgenomen aan deze introcursus.

Deze extra cursus gaat van start op zaterdag 11 januari en wordt gegeven van 11:30 tot 12:20 uur. 

De kosten bedragen € 60,00 per persoon voor de gehele kennismakingscursus. Na aanvang van de lessen wordt het bedrag automatisch geïncasseerd. Inschrijven kan op de site van BTA. Even naar beneden scrollen en de introcursus komt tevoorschijn. Meer informatie kunt u opvragen bij Mike Oosterwaal via [email protected] of telefonisch via 06-24333261.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 30 637 2999

Address

Poort van Wulven 2
3992LZ Houten