'Maak kennis met tennis'

Maak kennis met tennis voor senioren!

Wil jij sportief uitgedaagd worden en een sport uitoefenen in de buitenlucht? Ontdek hoe leuk tennis is en meld je aan voor onze introductiecursus “Maak kennis met tennis” voor senioren. Ideaal voor iedereen die tennis een keer wil proberen of de sport weer eens wil oppakken.

Nederland Tennisland. Iedereen doet mee!Meer dan 1 miljoen mensen tennissen regelmatig, waarvan er 550.000 lid zijn van een tennisvereniging. Dat tennis zo populair is komt door veel mooie aspecten: tennis is gezellig, je speelt waar en wanneer jij wilt, het biedt uitdaging en is ook nog eens de gezondste sport. Doe je ook mee?

Wat en wanneer

TPV De Doordraaiers verzorgt deze cursus van 5 tennislessen van elk 50 minuten onder supervisie van onze hoofdtrainer Theo Hoek van de Balance Tennis Academy (BTA). Tijdens “Maak kennis met tennis” leer je niet alleen de verschillende slagen, maar gaan we ook in op bijvoorbeeld de regels en de puntentelling.

Lesdata: 21 en 28 mei, en 11, 18 en 25 juniLestijden: op deze zaterdagochtenden van 9:00-9:50 uur.Voor ballen en eventueel rackets wordt gezorgd.

Kosten en inschrijving

De kosten zijn laag en bedragen € 65,- per persoon voor de gehele cursus van 5 lessen. Het bedrag ad € 65,- wordt na aanvang van de les automatisch geïncasseerd. De cursus wordt afgesloten met een onderling toernooi. De enige voorwaarden om aan deze cursus mee te mogen doen, zijn: geen lid zijn van een tennisvereniging en nog niet eerder deelgenomen aan deze introductiecursus. Inschrijven kan via https://www.balance-tennis.com/de-doordraaiers/.TPV De Doordraaiers

Na deze periode bestaat de mogelijkheid om lid te worden van de vereniging TPV De Doordraaiers. Nadere informatie bij Michiel Redert via [email protected]

Hopelijk tot snel op de tennisbaan! 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 30 637 2999 of Padel gerelateerd 06 23324662

Tennis & Padelvereniging De Doordraaiers

Poort van Wulven 2
3992LZ Houten

KVK-nummer

40476543