Baan huren of reserveren

Klik hier om een baan te reserveren

Je kunt als niet-lid bij de Doordraaiers een tennis- of padelbaan boeken! Heel graag zelfs. 

Momenteel telt onze vereniging ruim 1000 leden. Vooral het aantal padelleden bij de Doordraaiers heeft een enorme vlucht genomen. Daar zijn we als vereniging erg blij mee. Momenteel hebben we nu ongeveer 600 padelleden. Dit heeft wel consequenties voor de verhuur van padelbanen.

Wij verhuren maximaal 4 van onze 8 padelbanen en dit is alléén mogelijk van maandag tot en met vrijdag van 08:00-18:00. Op andere dagen en tijden kan er momenteel geen baan gehuurd worden. Men kan niet eerder dan 5 dagen van te voren een baan huren. 

Naast het huren van een padelbaan kunnen er ook tennisbanen gehuurd worden via Tennisboeker.nl. Zowel bij Padelbaan als bij Tennisbaan vul je de naam van onze vereniging in, waarna de rest vanzelf wijst.

Wilt u meer dan 1 keer of voor een langere periode een tennisbaan huren, neem dan contact op via het email-adres "[email protected]".

Als je een keer wilt proberen hoe het padellen of hoe het tennissen gaat, dan raden we aan om zelf voor een padel- of tennisracket zorg te dragen. Klik op één van bovenstaande links en check welke tijden nog beschikbaar zijn. Afrekenen gaat automatisch via IDEAL. 

Openingstijden van ons park en paviljoen/clubhuis

Het park en ons paviljoen is geopend is geopend van 7 uur tot 23  uur. Over het algemeen is ons clubhuis vanaf 09.00 uur tot 13.00 uur en 's avonds van 19.00 uur tot 23.00 uur geopend. Tijdens de weekenden/toernooien is het clubhuis geopend van 09.00 uur tot 17.00 uur. 

Tennis- of padelrackets huren

Je kunt ook rackets huren op de vereniging voor 4 euro per stuk.  Het huren van een racket kan tijdens de openingstijden van het clubhuis. Het kan soms voorkomen, dat op de gemelde openingstijden niemand aanwezig is. Zorg er dus voor dat u zoveel mogelijk in uw eigen middelen voorziet!

Wij wensen je heel veel plezier met het padellen!! 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 30 637 2999 of Padel gerelateerd 06 23324662

Tennis & Padelvereniging De Doordraaiers

Poort van Wulven 2
3992LZ Houten

KVK-nummer

40476543